Op zoek naar cafe afhuren breda?

Home
cafe afhuren breda
Cafe afhuren in Breda? Fernanda Borrel Bites Grote Markt.
Gaat u een feest geven en wilt u daar een café voor afhuren in het centrum van Breda? Of het nou om een bedrijfsborrel gaat, een familie diner of een babyshower. Fernanda is een unieke plek op de grote markt waar jouw feest tot zn recht komt!
zaalverhuur breda
Zaalhuur Proost in Breda.
Klik op de link hieronder om naar onze website te gaan die speciaal is ingericht voor de zaalhuur van Proost in Breda. Hier kunt u meer informatie vinden over de verschillende ruimtes en kunt u ook gelijk een aanvraag doen voor een eventuele reservering.
Slotenmaker
Zaalverhuur Cafe Nassau Breda.
Wanneer je voorafgaand aan jullie vrijgezellenfeest een mail stuurt naar info@cafenassaubreda.nl dan krijg je deze challanges gratis van ons. Als kers op de taart krijgt de bruid in spe een borrel van het huis voor de eerste 10 succesvol uitgevoerde uitdagingen. Beveiliging via BIC security. 2015 Cafe Nassau.
plaat
Feestlocatie Breda Feestzaal huren Ons Thuis.
Op zoek naar een feestlocatie in Breda en wilt u een feestzaal huren? Dan biedt Café Ons Thuis diverse mogelijkheden. Onze feestlocatie nabij Breda is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg! Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van feesten en partijen.
De perfecte zaal huren in Breda Café Ons Thuis.
Een zaal huren bij Breda geeft u heel wat keuze, dankzij het unieke zalencentrum van Café Ons Thuis. De verschillende zalen kunnen enkel in combinatie met drank en eten worden afgehuurd. Dit heeft als grote voordeel dat alles voor u wordt geregeld.
Zaal huren in Breda bij Café-Zalencentrum Het Witte Schaap.
Onze locatie vindt u aan de rand van de Wijk Westerpark en bloeit dankzij een rijke traditie al meer dan vier generaties voort. Al meer dan 80 jaar weet iedereen uit Breda en omgeving onze locatie te vinden voor een feest of bijeenkomst.
Café Te Huur.
Een gezellig, compleet bruin café, speciaal voor besloten feesten, partijen, diners en buffetten. Midden in het centrum van Breda. Geschikt voor 40 tot 120 personen. Dat kan natuurlijk ook; wij hebben al vergaderarrangementen vanaf 15 personen. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contacteer ons