Resultaten voor cafe hamming

Home
cafe hamming
Bert Lange van Café Hammingh: 265, jaar in dat leutje keukentje RTV Noord.
Dan kunnen we eindelijk zelf een potje bier drinken. Hoe gaat het nu verder met Cafe Hammingh? Per 1 februari komt Café Hammingh in handen van de nieuwe eigenaren Frans Verhage en Sander Vrieling. Eigenaar van het pand blijft Matthijs van der Ploeg.
blokker
Openingstijden van Café Hammingh Café Hammingh. Email. Facebook. Twitter.
donderdag t/m zondag vanaf 1100: uur. maandag, dinsdag en woensdag op afspraak. Café Hammingh is geopend vanaf 10.00 uur s ochtends. In overleg kunt u vanaf 9.00 uur bij ons terecht om te vergaderen. Neem hiervoor contact met ons op.
SEO checker
Café Hammingh in Garnwerd Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Cafe Hammingh: een prachtig oud cafe-restaurant 1876, met een fantastisch terras uitkijkend over het het Reitdiep. Een erg aangename plek met alerte en zeer vriendelijke bediening en goed klaargemaakte gerechten zonder opsmuk. Wij namen gazpacho vooraf volgende keer wel liever in een soepbord ipv in een glas, daarna smaakvolle botervis in folie uit de oven wel wat klein uitgevallen met een ruime hoeveelheid knapperige verse groenten, frites en salade; en een heerlijke forelsalade met mierikswortelsaus. Het speltbier op fles smaakte er prima bij! Datum van je bezoek: 1 jun. Vaak hier gegeten en altijd goed, meer dan voldoende en lekker. Alles vers en heerlijke aardappelgratin. Bediening is vlot en tegenwoordig erg vriendelijk. De sfeer is er warm en persoonlijk. Een mooi authentiek café met uitstraling. Dit café/restaurant past helemaal in Garnwerd. Heerlijk uitkijken over het Hogeland en het Reitdiep. Ik hoop dat ze altijd zo blijven. Datum van je bezoek: 4 mei 2014. Bij café Hamming al vaker gegeten, en nog nooit teleurgesteld.
slotenmaker den haag
Lunch Café Hammingh. Email. Facebook. Twitter.
Route Café Hammingh Garnwerd. Groninger mosterdsoep, garnalen-kroketten gemaakt van Hollandse garnalen, maaltijd salades met Groninger metworst, Oldehooster schapenkaas of Hollandse garnalen, diverse broodjes kaas met kaas van de biologische boerderij Kleikracht uit Winsum. Zomaar een greep uit onze specialiteiten van streekproducten uit Groningen voor de lunch.
Overnachten Groningen Bed en Breakfast in Groningen. Email. Facebook. Twitter.
Bed and Breakfast in de Doorrit. In de Doorrit is de voormalige boerenbehuizing gerenoveerd en is nu te huur voor bed and breakfast en als appartement. In het appartement van de Doorrit in Garnwerd is ruimte voor Bed and Breakfast bij Café Hammingh.
Café Hammingh in Garnwerd Eet.nu.
En geen walnoten. Partner had spiegelei hamming, 3 plakken brood, 3 plakken ham en 3 spiegeleieren en een handvol complete slabladeren. Bediening traag en hoewel het niet druk was had men geen idee of je al iets had besteld of niet. Al met al niet best, Menu ziet er heerlijk uit, maar het valt erg tegen. Eten drinken 3. Prijs / kwaliteit 1. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Liesbeth Dijkhuis 5 punten. op 11 mei 2018. We zijn thuisgebleven, sorry we kregen geen gehoor. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. op 23 april 2018. Omdat cafe Hammingh in Garnwerd, dat wij een warm hart toedragen, een nieuwe uitbater heeft, wilden wij daar wel weer eens eten.
Cafe Hammingh, Garnwerd Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Cafe Hamming ligt aan het Reitdiep, vroeger de vaarverbinding tussen de stad Groningen en de Waddenzee. Hier ligt een eeuwenoud landschap, waar in de waterwegen nog terug te vinden is, hoe de zee hier het land kon overstromen. Hier getuigen ook de wierden terpen.
Café Hammingh is verkocht Garnwerd, iets boven Groningen.
Wij waren met Frans en Sander tot overeenstemming gekomen over de overname van het café en het deel van de inventaris dat van ons is. Maar daarna moesten zij het ook eens worden met Matthijs van der Ploeg, de eigenaar van het pand.

Contacteer ons