Zoeken naar cafe hammingh garnwerd

Home
cafe hammingh garnwerd
Openingstijden van Café Hammingh Café Hammingh. Email. Facebook. Twitter.
maandag, dinsdag en woensdag op afspraak. Café Hammingh is geopend vanaf 10.00 uur s ochtends. In overleg kunt u vanaf 9.00 uur bij ons terecht om te vergaderen. Neem hiervoor contact met ons op. Café Hammingh Garnwerd. Bed en Breakfast.
combi magnetron
Café Hammingh in Garnwerd Eet.nu.
Omdat cafe Hammingh in Garnwerd, dat wij een warm hart toedragen, een nieuwe uitbater heeft, wilden wij daar wel weer eens eten. Zondagavond 22 april zijn we erheen gefietst. Het was heerlijk weer en het terras was rustig. Helaas was de bediening niet goed.
Kroon Casino
Terras aan het water bij Café Hammingh Café Hammingh. Email. Facebook. Twitter.
Tarieven Bed en Breakfast. Zalenverhuur in de Doorrid. Bovenzaal Café Hammingh. Route Café Hammingh Garnwerd. Terras aan het water bij Café Hammingh. Genieten op het terras aan het water van ons diner of een kopje koffie. Café Hammingh Garnwerd. Bed en Breakfast.
psychotherapeut
Overnachten Groningen Bed en Breakfast in Groningen. Email. Facebook. Twitter.
In het appartement van de Doorrit in Garnwerd is ruimte voor Bed and Breakfast bij Café Hammingh. Het café is gelegen aan het Reitdiep, van oudsher de vaarverbinding tussen de stad Groningen en Zoutkamp. Egbert Hammingh sr. liet het pand in 1876 bouwen.
Café Hammingh is verkocht: Wij stappen uit, anderen stappen in en reizen verder RTV Noord.
Het duurde wat langer dan de bedoeling was, maar nu is het zover. Café Hammingh, het roemruchte etablissement aan het Reitdiep in Garnwerd, is verkocht. Per 1 februari komt het in handen van de nieuwe eigenaren Frans Verhage en Sander Vrieling.
Cafe Hammingh, Garnwerd Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Cafe Hammingh, Garnwerd. Restaurants in Garnwerd. Is dit uw bedrijf? 1 van 3 Restaurants in Garnwerd. Hunzeweg 32, 9893 PC Garnwerd, Nederland.
Café Hammingh in Garnwerd Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
De witte huiswijn was eveneens prima, vinden wij als wijnliefhebbers. Kortom cafe Hammingh is absoluut de moeite waard om eens aan te denken, wanneer je een leuk adresje zoekt. Datum van je bezoek: 6 okt. Via de binnen weggetjes van de prachtige provincie Groningen komen we aan in Garnwerd, een zo genoemd wierdedorp aan het Reitdiep, en uitkijkend over de uitgestrekte landerijen.
Dinerkaart restaurant Café Hammingh. Email. Facebook. Twitter.
Bovenzaal Café Hammingh. Route Café Hammingh Garnwerd. Menukaart van het restaurant. Op onze regelmatig wisselende menukaart zijn streek en seizoensinvloeden uit Groningen terug te vinden. Op onze regelmatig wisselende menukaart zijn streek en seizoenproducten uit Groningen terug te vinden. 3-gangen keuzemenu 29.,

Contacteer ons