Resultaten voor cafe breda grote markt

Home
cafe breda grote markt
t Hart van Breda Grandcafe Lunch, diner borrel.
Bourgondisch genieten op de grote markt. t Hart van Breda ligt op de bruisende Grote Markt en is door de centrale ligging het kloppend hart van de stad. De kenmerken van een bruin café gecombineerd met het bourgondische van Breda.
computerhulp
Boterhal speciaalbiercafé wijnbar internationale tapas.
Welkom bij De Boterhal. De Boterhal is een speciaalbiercafé, wijnbar en internationaal tapasrestaurant aan de Grote Markt van Breda, midden in het historich centrum. Wij hebben een uitgebreide menukaart met een hele hoop bieren, wijnen, zowel per glas als per fles te verkrijgen, lunch en tapasgerechtjes.
Slotenmaker
Café Grote Markt Breda Parc Breda.
Mocht u van plan zijn om met een groot gezelschap langs te komen, dan raden wij u aan om vooraf even te reserveren via 076-5140632 of via de website. Overige smakelijke pagina's.: Borrel locatie Breda Huwelijksfeest Breda Goedkoop 3-gangen menu Breda Workshop cocktails maken Breda Zaal afhuren Breda Lunchen Breda Grote Markt.
stuntstep
Café Breda Bar, Pub, Kroeg, Taveerne De Telefoongids.
welkom bij Cafe Noir Café Noir is een gezellig brabants café met terras aan de Ginnekenweg in Breda. Ons café leent zich uitstekend bij te kletsen met vrienden, Lees meer. Beoordeel dit bedrijf. 076-5219699 Toon nummer. Grote Markt 16, 4811XR, Breda.
Goed terras aan de gezellige Grote Markt Reizigersbeoordelingen t Hart van Breda TripAdvisor.
Beschrijving: t Hart van Breda ligt op de bruisende Grote Markt en is door de centrale ligging het kloppend hart van de stad. De kenmerken van een bruin café gecombineerd met het bourgondische van Breda. Onze gezellige huiskamer heeft plaats voor jong en oud.
Grote Markt Stappen Shoppen Breda.
Geniet bij Barista Cafe Breda van een heerlijk kopje koffie, espresso, cappuccino of een van andere verschillende soorten koffie met een stuk huisgema. Grote Markt 12, Breda. Stadshotel De Klok is al sinds jaar en dag hét hotel van Breda.
cafe samsam breda holland.
Wijn van eigen terroir of van de hand van Hollandse emigranten en uiteraard jenever. Onze nationale trots is rijkelijk vertegenwoordigd. Overdag kun je heerlijk lunchen in het café of op het grote terras onder de bomen van de Grote Markt.
De 5 leukste en bekendste cafés en terrassen in Breda Holland.com.
De leukste pleinen met terrassen zijn: de Grote Markt, Havermarkt, Vismarkt, de Haven en t Ginneken. Wij hebben de 5 leukste en bekendste cafés met terras op een rijtje gezet voor u. De Bommel is één van de bekendste cafés in Breda en ver daarbuiten. Voor de deur kunt u lekker op het terras zitten en binnen is het een gezellige bruine kroeg waar alle leeftijden bij elkaar komen. In het weekend is de Bommel open tot de late uurtjes waar u ook kunt dansen. Adres: Halstraat 1, Breda. Cafe de Beyerd is een begrip in Breda.

Contacteer ons