Op zoek naar bier cafe breda?

Home
bier cafe breda
Speciaalbier café Breda Café Bruxelles.
Lunchcafé Breda Spareribs Breda Café met terras Breda Goedkoop uit eten Breda centrum Eetcafé Havermarkt Breda. Verstuur uw aanvraag. Velden met zijn verplicht. BIERTJE VAN DE MAAND. Café Bruxelles is een mooi en gezellig grand café dat zeven dagen per week geopend is. Al jarenlang heeft dit café een vooruitstaande positie in het Bredase uitgaansleven met divers uitgaanspubliek: van studenten tot de werkende klasse. In het weekend wordt Bruxelles steevast goed bezocht. De gasten worden dan vermaakt met gevarieerde muziek: van Top 40 tot dance classics uit de jaren 70 en 80. Bruxelles heeft een laagdrempelige menukaart met een dagelijks wisselende daghap en meer dan 80 soorten Belgisch bier, waarvan dertien op tap en zes op wisseltaps.
radiatorombouw
Boterhal speciaalbiercafé wijnbar internationale tapas.
Joris brouwerij gestart in de historische kelder uit 1483 van de Boterhal, het grootste speciaalbier café van Breda. Hier brouwen wij met succes de St. In onze brouwerij hebben wij het verhaal gesmeed, met bloed, zweet en hop recepturen ontwikkeld en passende etiketten getekend. Elk bier neemt je een stukje mee in het.
goedkope boomstamtafel
Vijf cafés met meer dan 100 bieren Stappen Shoppen Breda.
De Beyerd, gevestigd aan de Boschstraat in Breda, heeft momenteel meer dan 140 bieren op de kaart staan. Op de menukaart staan gerechten die bereid zijn met bier en de Beyerd heeft zelfs een eigen brouwerij in de kelder. De Beyerd is om deze redenen een écht speciaal speciaalbiercafé en mag niet ontbreken op dit lijstje!
oranje casino
Biercafe de Huiskamer, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
14 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie. Beste terras van Breda. Gelegen aan de haven heeft dit café het beste terras van de stad. Je hebt op het terras door de ligging namelijk erg lang zon waardoor je lekker in het zonnetje bier kan drinken.
Breda Bierstad speciaalbierroute Stappen Shoppen Breda.
Breda telt circa 17 echte biercafés. Hier draait letterlijk alles om bier en kun je genieten van veel verschillende soorten speciaalbieren. In veel van deze cafés worden ook biersuggesties bij het eten gegeven. Loop de route van Breda Bierstad, pro Lees verder.
Cheers! 8 x de beste biercafés in Breda indebuurt Breda.
Het biercafé is namelijk een begrip in Breda. De Beyerd heeft een zeer uitgebreide bierkaart, brouwen hun eigen bier en zelfs in het restaurant heeft bier de hoofdrol. Eten drinken Deze cafés zijn zo oud dat je ouders of grootouders er al een biertje dronken.
Brouwhuis Breda Beers Barrels.
Bijna alles is mogelijk bij Beers Barrels Breda dus neem snel contact op. Bekijk hier de mogelijkheden. Parkeren in de wijk rondom het Brouwhuis kost tot 18.00 uur 140, per uur en is na 18.00 s avonds gratis! BB Brouwhuis Breda.
Biercafé de Huiskamer Biercafé Breda Facebook 138 recensies 276 foto's.'
Biercafe Catch 22 Breda. Mad Molly's' Irish Pub. Cafés in Breda. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Biercafe Catch 22 Breda. Plaatsen Breda Biercafé de Huiskamer. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies.

Contacteer ons