Zoeken naar breda cafe

Home
breda cafe
Café Grote Markt Breda Parc Breda.
Parc Café Grote Markt Breda Iedere dag geopend Sfeervolle binnenplaats en terras Internationale en Frans-internationale keuken.
Slotenmaker
Café Bruxelles Het gezelligste café van Breda!
VRIJDAG EN ZATERDAG 12.00 04.00. Café Bruxelles is een mooi en gezellig grand café dat zeven dagen per week geopend is. Al jarenlang heeft dit café een vooruitstaande positie in het Bredase uitgaansleven met divers uitgaanspubliek van studenten tot de werkende klasse. In het weekend wordt Bruxelles steevast goed bezocht. De gasten worden dan vermaakt met gevarieerde muziek van Top 40 tot dance classics uit de jaren 70 en 80.
radiatorombouw
ZEEZICHT. Breda Cafe Restaurant Terras.
Het speciaalbiercafe van het stadshart in Breda. Diner in het restaurant op de eerste verdieping met zicht op de Grote Markt. Wijnbar. Lunch in het cafe en op het terras. Koffie Thee. Whiskybar.
samsung
t Hart van Breda Grandcafe Lunch diner borrel.
En nog veel meer tot snel! Over t Hart van Breda. t Hart van Breda ligt op de bruisende Grote Markt en is door de centrale ligging het kloppend hart van de stad. De kenmerken van een bruin café gecombineerd met het bourgondische van Breda. Onze gezellige huiskamer heeft plaats voor jong en oud. t Hart van Breda. Grote Markt 4 6. Tel 076-521 75 06. t Hart van Breda.
De 5 leukste en bekendste cafés en terrassen in Breda Breda Holland.com.
In het weekend is de Bommel open tot de late uurtjes waar u ook kunt dansen. Adres Halstraat 1 Breda. Cafe de Beyerd is een begrip in Breda. Met maar liefst 125 bieren op de kaart waarvan minimaal vijf uit de eigen brouwerij is de Beyerd uitgegroeid tot een internationaal bekend biercafé. De eigenaar is zelfs door de Belgische brouwers geslagen tot Ridder in de Orde van Roerstok. Dat is zeker voor een Nederlandse kastelein een bijzondere onderscheiding. Adres Boschstraat 26 Breda. Bruxelles is gelegen aan het Havermarkt plein en een bekend en goed bezocht bruincafé. U kunt hier vele bijzondere biertjes proeven. Ook is er een uitgebreide whisky en rum assortiment.
Twee invallen in Breda café Corner Club is gesloten Omroep Brabant.
Deel op Twitter Deel op Facebook Deel op Whatsapp. Twee invallen in Breda café Corner Club is gesloten. BREDA De politie is donderdagmiddag met groot machtsvertoon café Corner Club aan de Baliëndijk in Breda binnengevallen. Volgens een woordvoerder zijn er aanwijzingen dat er in de horecazaak wapens en drugs zouden liggen. Donderdagavond viel de politie een café aan het Mgr Nolensplein binnen. De invallen hebben volgens de politie niets met elkaar te maken. Een specialistische eenheid van de politie ging aan het einde van de middag het pand binnen. Op het moment van de inval was het café open.
Café Restaurant Brouwerij de Beyerd Een website over gastvrijheid bier en gastronomie.
De Beyerd Short Doc geproduceerd door Nick Stuy. Het bierbrouwproces zeer goed uitgelegd! Dit zouden alle Bredanaars moeten weten! Waarom hebben wij een Bourgondische stad? DE BEYERD op UNTAPPD. Bedankt voor uw bezoek aan de website van de Beyerd.
Veiligheidscontrole nodig.

Contacteer ons