Op zoek naar cafe ginnekenweg breda?

Home
cafe ginnekenweg breda
Coffeeliciousbreakfastandlunchroom.
radiatorombouw
Sientje Breda.
IN BREDA, IN DE MOOIE WIJK HET GINNEKEN VIND JE CAFÉ SIENTJE OP GINNEKENWEG 334. De Ginnekenweg is een lange straat met bedrijven, hippe boetieken en kleine winkels, tevens is het de doorgaande weg naar het prachtige Mastbos en haar bezienswaardigheden.
Bureau
De 10 beste restaurants in de buurt van Ginnekenmarkt.
Restaurants in Breda. Restaurants in de buurt van Ginnekenmarkt. Restaurants in de buurt van Ginnekenmarkt. Ginnekenmarkt hoek Ginnekenweg Duivelsbruglaan, 4835 JC, Breda, Nederland. Lees beoordelingen van Ginnekenmarkt. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Cafe Moeke Ginneken. 95 van 275 restaurants in Breda.
ikea
Café Oncle Jean Het Ginneken Breda.
Achter het monumentale pand ligt een flinke Franse tuin met een groot terras, jeu de boules banen, een buitenkamer en een ruim opgezette speeltuin. Terwijl u ontspannen met uw gezelschap op het terras zit, maken de kinderen plezier in de zandbak, op de trampoline of spelen ze met de overige speeltoestellen. Ginnekenweg 338, 4835 NM Breda.
Ons cafe.
Jazeker, want als de temperaturen stijgen, slaan de deuren naar de Terrastuin met jeu des boules baan open. Een aangename beslotenheid, die het met wat goede bekenden eentje is vaak al genoeg en een fijne fles wijn tot een prima plekje maakt.
Oncle Jean Grand Cafe, Salons Tuin.
Ons team staat u graag te woord en onderzoekt samen met u de mogelijkheden om van uw bijeenkomst of viering van het leven tot een goede ervaring te maken. 4835 NM Breda. Bel naar 076 565 9999. Mail naar info@onclejean.nl. Oncle Jean is dagelijks geopend vanaf 1100: uur, La Cuisine vanaf 1200: uur. 4835 NM Breda. Volg Oncle Jean. Cafe Oncle Jean.
Ginneken Stappen Shoppen Breda.
Sinds 2015 is restaurant Il Mediterraneo, Etten-Leur overgegaan in Restaurant de Saeck aan de Ginnekenweg 262 te Breda. Onze visie is echter gelijk ge. Ginnekenweg 262, Breda. Bontekoe Breda Ginneken. Het nieuwe restaurant Bontekoe in Breda, gelegen in t Ginneken zet u het beste vlees of vis voor.
cafés in Ginneken Oozo.nl.
De onderneming Claerenbeek is gevestigd op Ginnekenweg 230 te Breda en is actief in de branche Cafés. Breda Breda Zuid-Oost Ginneken 4835NJ. Opgericht in maart 2013. De onderneming Dobelix Eetcafe is gevestigd op Ginnekenweg 244 te Breda en is actief in de branche Cafés.

Contacteer ons