Meer resultaten voor cafe te koop breda

Home
cafe te koop breda
Actueel aanbod Horecapand in Breda.
Gezocht: Winkelruimte te huur of te koop in Breda, 400m-800m details. Gezocht: Opslagruimte te huur of te koop in Breda, 90m-200m details. Gezocht: Bedrijfsruimte te huur of te koop in Breda, max. Gezocht: Bedrijfsruimte te huur of te koop in Breda, max.
huis te koop breda
Het aanbod horeca-objecten in Breda Horecasite.
Aangeboden door: Hormax Horecamakelaars. RISTORANTE-PIZZERIA GIRASOLE TE BREDA. Girasole is een uitstekend renderend Italiaans restaurant in het centrum van Breda. Het restaurant is gelegen op een hoeklocatie aan de drukke Sophias. Aangeboden door: Hormax Horecamakelaars. HOTEL DE HERBERG TE VALKENBURG.
radiatorombouw
Ter overname; Horecazaak in centrum Breda HorecaMarktplein.nl.
Goed loopnde donerzaak te koop, doner shoarma, pizza en spa Goed loopnde donerzaak te koop, doner shoarma, pizza en spareribs zijn de hoofdzaak, aan de drukke, doorgaande weg in Ijmuiden is dit horecazaak reeds vele jaren gevestigd, 100 vierkante meters is de oppervlakte van de zaakgedeelte is keuken met genoeg en compleet appratuur en koeling voor alle soort actevietaten die u nodig heb voor een horeca Ijmuiden, NH OG: 37.500 Huur: 1.056 /mnd.
defensie medische keuring
Horecabedrijven van Horecamakelaar HorecaKas Horecamakelaardij.
West Brabant Koop en andere overnameconstructies mogelijk. Het bedrijf is landelijk gelegen. Café De Ram. Roosendaal Gezellig buurtcafé met veel vaste klanten en biljartverenigingen. 1 2 3 4. Neem contact op! Wie zijn zaak wil verkopen gaat niet over één nacht ijs. Het gaat er immers om dat iedereen die bij de verkoop betrokken is, een goede deal sluit. Dus niet alleen de verkoper, maar ook de bank, de brouwerij, de automatenexploitant en natuurlijk de koper. Daarom zoek ik naar langetermijnoplossingen. Oplossingen die zo compleet mogelijk zijn voor iedereen. Op die manier heeft iedereen voordeel bij de transactie. 26/04 Met HorecaKas bent. 27/03 SSL-certificaat voo. 19/12 Horeca verwacht ste. 11/11 Funda in Business. 07/06 Dossier en voortgan. 4834 XH Breda.
Het aanbod horeca-objecten in Breda Horecasite.
Horcawinkelmakelaars biedt te koop aan, een zeer gunstig gelegen cafetaria in de populaire wijk IJpelaar te Breda. De IJpelaar is een wijk in de geme. Cafetaria-snackbar; 120m 2. Aangeboden door: Horeca Winkel Makelaars. STA OP HORECAKAS.NL. Kijk op www.horecakas.nl voor het totale aanbod. Ook met aankoopbegeleiding kan HorecaKas Makelaardij u prima van dienst zijn. Met gewaardeerde gr. Aangeboden door: HorecaKas Makelaardij. CAFETARIA SNOEPY TE BREDA. Wie kent deze cafetaria niet? Snoepy is al jaren een begrip in Breda. Dit komt mede door de unieke ligging aan het Wilhelminapark bij het Onze Lieve V. Aangeboden door: Hormax Horecamakelaars. HAAGDIJK 26, BREDA TE HUUR. Deze horecaruimte ligt dichtbij de Haven en de Lange Brugstraat. OmschrijvingDichtbij: de Haven, in het verlengde van de Lange Brugstraat, ligt Haag. Aangeboden door: HorecaKas Makelaardij. RESTAURANTRUIMTE BOSCHSTRAAT BREDA. Deze restaurantruimte is gelegen op de Korte Boschstraat in het centrum van Breda. Decennia lang heeft hier Restaurant De Pepermolen gezeten en wordt. Aangeboden door: Hormax Horecamakelaars. VISRESTAURANT BLINI, BREDA OPTIE. Dit specialiteitenrestaurant is gelegen bij de toplocatie Ginnekenmarkt. OmschrijvingRestaurant: Blini heeft zich de laatste jaren bewezen als een u. Aangeboden door: HorecaKas Makelaardij. CAFE DE PASTORIE, BREDA.
Horeca Noord-Brabant Zoek horeca te koop en te huur funda in business.
Door deze melding te sluiten of door gebruik te blijven maken van funda, ga je hiermee akkoord. We plaatsen functionele en analytische cookies voor een optimale gebruikservaring en personalisatie en we plaatsen advertentie-cookies om relevante content en advertenties te kunnen tonen.
Altijd al barkeeper willen worden? Deze cafés staan te koop in Breda indebuurt Breda.
Om je alvast te inspireren: deze cafés staan te koop in Breda. /a Pagina 1 / 4. Café De Pastorie. Ons favoriete café om een avondje Hollandse hits mee te brullen staat te koop. Het gezellige café op de Grote Markt kan al het jouwe zijn voor 119.000.
welkom bij horecamakelaar.nl 1204 te koop aangeboden horecabedrijven!
Te koop, in het toeristische hart van de veluwe op zichtlocatie ijssalon-chocolaterie si-italia in harskamp. door het vele toerisme is. Tk indonesisch restaurant istana bali in apeldoorn. Te koop, indonesisch restaurant istana bali in apeldoorn biedt mogelijkheden voor een divers gastenprofiel.

Contacteer ons