Resultaten voor cafe breda

Home
cafe breda
De 5 leukste en bekendste cafés en terrassen in Breda Holland.com.
Cafe de Beyerd is een begrip in Breda. Met maar liefst 125 bieren op de kaart waarvan minimaal vijf uit de eigen brouwerij is de Beyerd uitgegroeid tot een internationaal bekend biercafé. De eigenaar is zelfs door de Belgische brouwers geslagen tot Ridder in de Orde van Roerstok.
Slotenmaker
De 10 beste cafés in Breda TripAdvisor.
6 van 14 resultaten. Prima plekje in breda 18/06/2018. Leuk zaakje met lunchmogelijkheid 02/11/2017. 7 van 14 resultaten. Nederlands Bar Café Vis en zeevruchten Europees Eetcafé Internationaal Geschikt voor vegetariërs. Lekkere lunch 07/08/2018. Vlugge snack 04/08/2018. Cafe Moeke Ginneken. 8 van 14 resultaten.
platen
Café Bruxelles Het gezelligste café van Breda!
Het wordt gebrouwen ter ere van Salomon de Maldeghem, een Ridder uit de 11de eeuw. VIER KRANEN MET EEN WISSELEND ASSORTIMENT! Vraag ons naar het huidige aanbod of neem een kijkje op 1 van onze krijtborden. BIERTJE VAN DE MAAND. HAVERMARKT 5 BREDA.
ontstoppingsbedrijf amsterdam
Café Restaurant Brouwerij de Beyerd Een website over gastvrijheid, bier en gastronomie.
Waar in 1628 aan de Boschstraat brouwerij De" Drie Hoefijzers" werd opgericht, is een kleine 400 jaar later het brouwersambacht terug in de straat. Drie" Hoefijzers Klassiek" is dan ook het eerste bier dat hier gebrouwen wordt. De Beyerd Short Doc, geproduceerd door Nick Stuy. Het bierbrouwproces zeer goed uitgelegd! De geschiedenis van Breda!
7 x in deze kroegen ga je uit als je 30 bent in Breda indebuurt Breda.
29 augustus 2018. Dit moet je weten over Open Monumentendag Breda. Dit moet je weten over Open Monumentendag Breda. 28 augustus 2018. Staycation: 5 x campings in de buurt van Breda. Staycation: 5 x campings in de buurt van Breda.
t Hart van Breda Grandcafe Lunch, diner borrel.
Bourgondisch genieten op de grote markt. t Hart van Breda ligt op de bruisende Grote Markt en is door de centrale ligging het kloppend hart van de stad. De kenmerken van een bruin café gecombineerd met het bourgondische van Breda.
Café De Kleine Wereld.
Café De Kleine Wereld. Het kleinste en gezelligste café van Breda, gevestigd in een monumentaal pand uit 1585 pal naast Onze Lieve Vrouwe Kerk op de Grote Markt van Breda. Klik HIER om je op te geven voor onze nieuwsbrief.
ZEEZICHT. Breda Cafe Restaurant Terras.

Contacteer ons