Op zoek naar cafe de markt breda?

Home
cafe de markt breda
Tapasbar Borrelcafe de Markt, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Stedelijk Museum Breda. Hotels in de buurt van Kasteel Van Breda. Hotels in de buurt van De Kerkschat Grote Kerk. Hotels in de buurt van Kasteel Bouvigne. Alle restaurants in Breda. Restaurants in de buurt van Tapasbar Borrelcafe de Markt.
goose vpn
Boterhal speciaalbiercafé wijnbar internationale tapas.
Welkom bij De Boterhal. De Boterhal is een speciaalbiercafé, wijnbar en internationaal tapasrestaurant aan de Grote Markt van Breda, midden in het historich centrum. Wij hebben een uitgebreide menukaart met een hele hoop bieren, wijnen, zowel per glas als per fles te verkrijgen, lunch en tapasgerechtjes.
arboarts bedrijfsarts
Café Grote Markt Breda Parc Breda.
Café aan de Grote Markt in Breda voor een diner of gezellige borrel. In de historische binnenstad van Breda vindt u aan de Grote Markt een café waar u zowel kunt dineren als heerlijk kunt relaxen. Parc is een café-restaurant met op de eerste etage een cocktailbar.
briketten pini kay
Tapasbar Borrelcafé De Markt.
Team De Markt. Vanaf 26-2-2018 t/m 14-3-2018 elke maandag t/m woensdag de hele avond onbeperkt tapas van 2090, voor slechts 1750, per persoon exclusief drank en dessert. Reserveer online via ons reserveringssysteem, stuur een whatsapp via de whatsapp button onderaan deze pagina of bel naar 076 521 51 22.
Grote Markt Stappen Shoppen Breda.
Geniet bij Barista Cafe Breda van een heerlijk kopje koffie, espresso, cappuccino of een van andere verschillende soorten koffie met een stuk huisgema. Grote Markt 12, Breda. Stadshotel De Klok is al sinds jaar en dag hét hotel van Breda.
Floor.
Lichtgerookte Holstein runderlende Beukenzwam Kastanjechampignons Cepes Oude schapenkaas Pompoenpit. 2 Gangen lunchmenu. Dagelijks wisselend, bestaande uit voor en hoofdgerecht, geserveerd met seizoen en streekgebonden producten. Vanaf aanstaande vrijdag openen wij. onze deuren aan de. Grote Markt 39 41 in Breda.
De Markt Tapasbar en restaurant Breda 222 recensies 452 foto's' Facebook.
Als we in Breda zijn, gaan we bij De Markt eten. Het eten hier is heerlijk! We waren met 7 personen en dat was af en toe wat lastig bestellen omdat je maar maximaal 6 verschille nde gerechtjes per rond e kan bestellen.
Tapasbar De Markt Stappen Shoppen Breda.
Geniet bij Barista Cafe Breda van een heerlijk kopje koffie, espresso, cappuccino of een van andere verschillende soorten koffie met een stuk huisgema. Grote Markt 12, Breda. De Boterhal heeft een Bourgondisch totaalconcept die de concepten wijnbar, speciaalbiercafé en internationaal tapas restaurant combineert.

Contacteer ons