Meer resultaten voor cafe bruin groningen

Home
cafe bruin groningen
Kroegen Kroegenboek Groningen. Facebook. Twitter.
Mochten er onjuistheden voorkomen in de tekst vinden wij dit heel vervelend, maar hier kunt u geen aanspraak op maken. Wij proberen dit eventueel aan te passen in een tweede editie. Volg ons op. Kroegenboek Groningen 2018. Privacybeleid Gebouwd met Storefront WooCommerce.
synoniem

Café Der Witz is een gezellig en sfeervol bruin café in hartje Groningen. Een kroeg die voor een ieder wat te bieden heeft. Door de ruime openingstijden trekt Der Witz een breed publiek aan. Overdag vindt u er winkelpubliek of pauzerende studenten dat onder het genot van een kop koffie of een warme chocomelk even bijkomen.
radiatorombouw
De 10 beste cafés in Groningen TripAdvisor.
Nederlands Café Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Heerlijke vegan lunch 29/06/2018. Cafe Wolthoorn Co. 5 van 18 resultaten. Ouderwets goed café 13/04/2018. Klassiek café in Groningen 22/11/2016. Cafe de Oude Wacht. 6 van 18 resultaten. Nederlands Café Europees. Koningsdag 2018 27/04/2018.
VPN
Café de Klikspaan Het gezelligste café van Groningen!
januari 20, 2009 door Café de Klikspaan. Groningen Martin Moreiro, de man van Cheryl in de serie Gooische Vrouwen, heeft in een onvervalst Amsterdams accent, gestoken in een gouden kostuum en moppen tappend vanachter de bar van café De Klikspaan vandaag de Gouden Tapknop uitgereikt.
De Waterloo bar De leukste bar van Groningen.
Iedere Zaterdag tussen 1700: en 1900: gratis pannenkoeken voor de kleintjes! Kom iedere Zaterdag gezellig bij ons eten of nog even een borreltje doen, terwijl u kinderen genieten van een heerlijke eigengemaakte GRATIS pannenkoek! De Waterloo bar. Verlengde Oosterweg 51. 9725 BB Groningen.
De 5 leukste kroegen van Groningen Groninger Internet Courant.
Voor een goed glas wijn, een biertje en voor Eten wat de pot schaft voor 1000. 4 Cafe Der Witz, Grote Markt. Café Der Witz aan de Grote Markt is een gezellig en sfeervol bruin café in hartje Groningen. Een kroeg die voor een ieder wat te bieden heeft.
Café Singelier Speciaalbiercafé.
Felix Huisken van Cafe Singelier is geïnaugureerd tot 49ste SVH Meesterschenker! De hele commissie heet Felix van harte welkom bij de SVH Meesterfamilie! Hij is er! Café Singelier in de media! Felix in de Helperbel 2014/04! GRONINGEN HEEFT TWEE BIERSOMMELIERS.
Kroegen die ik gekend heb groninganus.
Vlaamse Reus 40. De Zwaan: Bruin café met oude kachel, groot schilderij en bankjes langs de muur. Vroeger was het een van de eerste bruine cafés van Groningen waar hippe studenten, kunstenaars en gekken elkaar vonden. Nu zal het een van de laatste zijn.

Contacteer ons