Resultaten voor cafe ginneken breda

Home
cafe ginneken breda
Sientje Breda.
IN BREDA, IN DE MOOIE WIJK HET GINNEKEN VIND JE CAFÉ SIENTJE OP GINNEKENWEG 334. De Ginnekenweg is een lange straat met bedrijven, hippe boetieken en kleine winkels, tevens is het de doorgaande weg naar het prachtige Mastbos en haar bezienswaardigheden.
ombouw
Café Oncle Jean Het Ginneken Breda.
Achter het monumentale pand ligt een flinke Franse tuin met een groot terras, jeu de boules banen, een buitenkamer en een ruim opgezette speeltuin. Terwijl u ontspannen met uw gezelschap op het terras zit, maken de kinderen plezier in de zandbak, op de trampoline of spelen ze met de overige speeltoestellen. Ginnekenweg 338, 4835 NM Breda.
goedkope boomstamtafel
cafés in Ginneken Oozo.nl.
is gevestigd op Duivelsbruglaan 94 te BREDA en is actief in de branche cafés. Breda Breda Zuid-Oost Ginneken 4835JJ. Opgericht in maart 2013. De onderneming Café Victoria is gevestigd op Prins Hendrikstraat 83 te Breda en is actief in de branche Cafés.
oranje casino
Ginneken Stappen Shoppen Breda.
Na het winkelen zijn er genoeg restaurants en cafés om de dag goed af te sluiten. Regelmatig vinden er festivals plaats in het Ginneken zoals: De Wielerronde van het Ginneken en het Zomer en Winterfestival. Het middelpunt van het Ginneken Ginnekenmarkt is een centraal pleintje in het Ginneken in het zuiden van Breda.
Ons cafe.
Café het Ginneken heeft speciaal voor rokers een prachtige rookkamer gemaakt compleet met openhaard! Ook bij feesten en partijen kan er in onze rookkamer worden gerookt. Café het Ginneken heeft in zijn 8 jarig bestaan al een aardige klantenkring opgebouwd.
Moeke Ginneken: Moeke Ginneken.
Moeke biedt verschillende vergaderarrangementen aan, u kan deze zelf aanpassen naar behoefte. Moeke's' kleine vergaderzaal biedt ruimte aan /-10 personen. Moeke's' grote zaal biedt ruimte aan / 20 personen. Bekijk de mogelijkheden op onze pagina Vergaderen. Onderstaand onze openstaande vacatures. Zelfstandig werkend kok. 4835 JC Breda.
Oncle Jean Grand Cafe, Salons Tuin.
Ons team staat u graag te woord en onderzoekt samen met u de mogelijkheden om van uw bijeenkomst of viering van het leven tot een goede ervaring te maken. 4835 NM Breda. Bel naar 076 565 9999. Mail naar info@onclejean.nl. Oncle Jean is dagelijks geopend vanaf 1100: uur, La Cuisine vanaf 1200: uur. 4835 NM Breda. Volg Oncle Jean. Cafe Oncle Jean.
Cafe het Ginneken Startpagina Facebook.
Je bent hier naartoe geleid vanaf de niet-officiële pagina: Cafe Het Ginneken. Bekijk meer van Cafe het Ginneken op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Cafe het Ginneken op Facebook. Nieuw account maken. Cafe het Ginneken. Buurtkroeg in Breda.

Contacteer ons