Meer resultaten voor cafe t ginneken

Home
cafe t ginneken
Ginneken Stappen Shoppen Breda.
Het nieuwe restaurant Bontekoe in Breda, gelegen in t Ginneken zet u het beste vlees of vis voor. U kiest voor biefstuk, sliptong, vegetarisch of ee. Ginnekenweg 346, Breda. Kleijne takeaway lunch bezorgen. De nieuwe lunch en broodjeszaak in het Ginneken.
bouwtekening
cafés in Ginneken Oozo.nl.
Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop. 112 meldingen Ginneken. cafés in Ginneken. Een overzicht van alle cafés in Ginneken. In Ginneken zoek ik een.: Toon alle bedrijven. Donderdag 1 januari 2015. t Stammeneke B.V.
Bureau
Café t Ginneken.
Café t Ginneken. Café het Ginneken beschikt over een zeer professionele horecakeuken en verzorgt alle catering in eigen beheer. Op zaterdagavonden is er de unieke gelegenheid om het gehele café te gebruiken voor feest of partij vanaf 70 tot 180 personen.
ikea
Café Het Ginneken Breda.
27 februari 2006. Activiteiten Café Het Ginneken.: De activiteiten van Café Het Ginneken vinden onder andere plaats in de branche: Cafés. Deze branche heeft als hoofdcategorie: Logies, maaltijd en drankverstrekking en is in dit geval verder onderverdeeld bij: Eet en drinkgelegenheden, subcategorie Cafés.
Cafe het Ginneken Startpagina Facebook.
Je bent hier naartoe geleid vanaf de niet-officiële pagina: Cafe Het Ginneken. Bekijk meer van Cafe het Ginneken op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Cafe het Ginneken op Facebook. Nieuw account maken. Cafe het Ginneken. Buurtkroeg in Breda.
Ons cafe.
Café het Ginneken heeft speciaal voor rokers een prachtige rookkamer gemaakt compleet met openhaard! Ook bij feesten en partijen kan er in onze rookkamer worden gerookt. Café het Ginneken heeft in zijn 8 jarig bestaan al een aardige klantenkring opgebouwd.
Café Het Ginneken in Breda Café Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Café Het Ginneken Breda. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Café Het Ginneken in Breda. Gerelateerde bedrijven Café Het Ginneken Breda.
Sientje Breda.
IN BREDA, IN DE MOOIE WIJK HET GINNEKEN VIND JE CAFÉ SIENTJE OP GINNEKENWEG 334. De Ginnekenweg is een lange straat met bedrijven, hippe boetieken en kleine winkels, tevens is het de doorgaande weg naar het prachtige Mastbos en haar bezienswaardigheden.

Contacteer ons