Meer resultaten voor cafe utrecht

Home
cafe utrecht
10 x borrelen in Utrecht.
Na een lange dag werken even heerlijk drankjes doen met collegas of vriendinnen: wij houden ervan. En omdat we dat het allerliefste doen bij bars en restaurants waar het niet alleen gezellig is, maar waar de wijntjes, biertjes en hapjes ook nog eens goed smaken, zetten wij de leukste borrel-spots van Utrecht voor je op een rijtje.
slotenmaker tilburg
Dit zijn de leukste Utrechtse kroegen en cafés volgens jullie! indebuurt Utrecht.
Genieten van Utrecht 5 x de leukste kroegtijgers en cafékatten van Utrecht. Kijk niet gek op als je een biertje aan het drinken bent in Utrecht en er springt opeens een. Anne-Meike van den Berg Geplaatst op 6 oktober 2016.
gaas
Language Café Utrecht Utrecht, Nederland Meetup. alert-small. alert. archive-small. archive. arrow-left-small. arrow-left. arrow-right-small. arrow-right. block-small. block. calendar-small. calendar.
Do you want to practice your skills in a foreign language and meet new people? Then the Language Cafe Utrecht is the place to be! A place where people can meet to practice languages in an informal environment, every Wednesday.
wasmachine kopen
Home Café De Stad Utrecht.
Meer over Café de Stad. Café De Stad tapt en schenkt een lekker pilsje en je kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment bijzondere bieren van de tap en op fles. Veel DJ's' en live muziek. We zijn misschien wel een van de muzikaalste kroegen van Utrecht.
Kerk Maria Minor nu Café Olivier Oud Utrecht.
In de zeventiger jaren was het dit kerkje, waarop Hoog Catharijne vastliep en niet verder kon bouwen! Een bijzonder deel van de oude binnenstad van Utrecht is gespaard gebleven! Kerk en pastorie werden in de zeventiger jaren weinig gebruikt en daardoor kostbaar.
Café De Zaak Utrecht.
De Zaak is Utrecht, achter het stadhuis, zonnig terras, grappig interieur, zoete inval, tijdloze muziek, winterwarm, attent personeel, geen moeite teveel en altijd ongedwongen. De Zaak is live, koninginnedag, smartlappen, zoete inval, einde-vuurwerk, deejays en altijd van zondag tot en met zaterdag.
7 x in deze Utrechtse kroegen ga je uit als je 30 bent indebuurt Utrecht.
In het geval van Emma is dat een ander verhaal! In het geval van Emma is dat een ander verhaal! 2 september 2018. September 2018: dit is er deze maand te doen in Utrecht. September 2018: dit is er deze maand te doen in Utrecht.
Café JOOST Huur het gezelligste café in Utrecht voor je borrel! Café JOOST.
Of het nu een afstudeerborrel, bedrijfsfeestje, verjaardag, vrijgezellenfeestje, pubquiz, of een andere gelegenheid betreft: proosten doet u in Joost! Check de beschikbaarheid en neem contact met ons op! Like Café Joost op Facebook. Adresgegevens Café Joost. Achter Sint Pieter 3., 3512 HP Utrecht. T: 06 55581597. Cafe Joost 2017, All Rights Reserved.

Contacteer ons