Meer resultaten voor cafe utrecht

Home
cafe utrecht
Home Café De Stad Utrecht.
Meer over Café de Stad. Café De Stad tapt en schenkt een lekker pilsje en je kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment bijzondere bieren van de tap en op fles. Veel DJ's' en live muziek. We zijn misschien wel een van de muzikaalste kroegen van Utrecht.
vaatwasser
Alles over Cafés indebuurt Utrecht.
Op Indebuurt Utrecht vind je alle cafés in Utrecht, inclusief contactgegevens, openingstijden en het laatste nieuws. Zin om gezellig te borrelen in Utrecht in een leuk cafe, of zoek je een nieuwe plek om eens lekker een biertje te drinken?
aankoopmakelaar utrecht
Top Utrecht Cafes: 16 Best Local Cafes in Utrecht.
Belgian beer café Olivier Utrecht is located in the former schuilkerk Maria Minor, to Achter Clarenburg. Many elements of the schuilkerk from 1860 have been preserved, such as: the altar, the vaults and the organ, making it a special place in Utrecht with fantastic specialty beers from Belgium; Read more.
Bureaustoel
9 x Utrechtse cafés met livemuziek indebuurt Utrecht.
Dit zijn de leukste plekjes in Utrecht Oost volgens jullie! Schaatsen op natuurijs: hier indebuurt van Utrecht kan het! Nieuw in Utrecht. Uit je plaat voordat je naar kantoor gaat: De Ochtendrave komt officieel naar 030. Hilarische taferelen op Utrecht Centraal: help, we zijn de w.
De 10 beste cafés in Utrecht TripAdvisor.
Anne Max Utrecht Utrecht Province, Nederland op 0.3 km afstand. 7 van 41 resultaten. Europees Nederlands Café Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Een van de leukste plekken in het 26/11/2017. Toffe zaak 09/11/2017. Lewis Book Cafe High Tea Bar. 8 van 41 resultaten.
Cafe van Velsen.
Een ongedwongen ambiance van gastvrijheid in het hart van de stad Utrecht. Tijdens de openingsuren kun je er terecht voor een kop koffie met gebak, een eigenwijs broodje, de krant, een alcoholische versnapering of natuurlijk gewoon een goed gesprek. Wij zijn op maandag vanaf 16.00u geopend dinsdag t/m zondag vanaf 12.00u. Dichtbij Café van Velsen zijn verschillende parkeergarages waaronder Springweg en Radboud. Café van Velsen biedt uitstekende mogelijkheden voor het organiseren van bijeenkomsten of borrels zonder minimale omzet of huurprijs! Voor elke afstudeerborrel, feestje, afscheid van een collega of verjaardag kunnen wij de juiste invulling geven. Wij kunnen deze gelegenheid, in overleg met u, op maat aanbieden. Buiten onze lunchkaart en uitgebreide drank en cocktailassortiment kunnen wij ook borrelhapjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Copyright 2013 Cafe van Velsen.
Café De Zaak Utrecht.
De Zaak is Utrecht, achter het stadhuis, zonnig terras, grappig interieur, zoete inval, tijdloze muziek, winterwarm, attent personeel, geen moeite teveel en altijd ongedwongen. De Zaak is live, koninginnedag, smartlappen, zoete inval, einde-vuurwerk, deejays en altijd van zondag tot en met zaterdag.
Café Otje Utrecht De plek in Utrecht om uit eten te gaan. Zaalverhuur ook mogelijk. Kom bij ons langs op de Nobelstraat.
Kom naar Café Otje. Café Otje bestaat sinds 2011 en is gevestigd aan de nobelstraat te Utrecht. Dit centraal gelegen café voor jong en oud heeft een unieke gezellige sfeer en het enthousiaste barpersoneel weet er altijd weer een feest van te maken.

Contacteer ons