Op zoek naar cafe grote markt breda?

Home
cafe grote markt breda
De 5 leukste en bekendste cafés en terrassen in Breda Holland.com.
De leukste pleinen met terrassen zijn: de Grote Markt, Havermarkt, Vismarkt, de Haven en t Ginneken. Wij hebben de 5 leukste en bekendste cafés met terras op een rijtje gezet voor u. De Bommel is één van de bekendste cafés in Breda en ver daarbuiten. Voor de deur kunt u lekker op het terras zitten en binnen is het een gezellige bruine kroeg waar alle leeftijden bij elkaar komen. In het weekend is de Bommel open tot de late uurtjes waar u ook kunt dansen. Adres: Halstraat 1, Breda. Cafe de Beyerd is een begrip in Breda.
goede vaatwasser
t Hart van Breda Grandcafe Lunch, diner borrel.
Bourgondisch genieten op de grote markt. t Hart van Breda ligt op de bruisende Grote Markt en is door de centrale ligging het kloppend hart van de stad. De kenmerken van een bruin café gecombineerd met het bourgondische van Breda.
VG
Café Grote Markt Breda Parc Breda.
Mocht u van plan zijn om met een groot gezelschap langs te komen, dan raden wij u aan om vooraf even te reserveren via 076-5140632 of via de website. Overige smakelijke pagina's.: Borrel locatie Breda Huwelijksfeest Breda Goedkoop 3-gangen menu Breda Workshop cocktails maken Breda Zaal afhuren Breda Lunchen Breda Grote Markt.
oranje casino
Alles over Cafés indebuurt Breda.
Nu gesloten 2100: 0400: Havermarkt 8-10. Nu open 1600: 0200: Vismarktstraat 11. Barista Cafe Breda. Nu gesloten 1000: 1800: Grote Markt 10-12. Nu open 1400: 2200: Boschstraat 174. Biercafé de Huiskamer. Vandaag gesloten Haagweg 375. Nu open 1700: 2300: Haven 21A.
Boterhal speciaalbiercafé wijnbar internationale tapas.
Welkom bij De Boterhal. De Boterhal is een speciaalbiercafé, wijnbar en internationaal tapasrestaurant aan de Grote Markt van Breda, midden in het historich centrum. Wij hebben een uitgebreide menukaart met een hele hoop bieren, wijnen, zowel per glas als per fles te verkrijgen, lunch en tapasgerechtjes.
Grote Markt Stappen Shoppen Breda.
Geniet bij Barista Cafe Breda van een heerlijk kopje koffie, espresso, cappuccino of een van andere verschillende soorten koffie met een stuk huisgema. Grote Markt 12, Breda. Stadshotel De Klok is al sinds jaar en dag hét hotel van Breda.
Tapasbar Borrelcafé De Markt.
Overdekt en verwarmd terras. Bij De Markt hebben wij een heerlijk overdekt, verwarmd en comfortabel terras. Met maar liefst 70m2 overdekt terras, meer dan 50 warmtekussens en 6 grote infraroodheaters bent u verzekerd van een heerlijke middag of avond op ons terras.
Floor.
Onze lunchkaart bestaat uit rijk belegde boterhammen, salades en gerechten. Gemaakt van producten van eigen bodem, met aandacht voor gezondheid en verrassend van smaak en presentatie. Reserveer een tafel. Voeg een bericht toe. Grote Markt 39 41. 4811 XP BREDA.

Contacteer ons