Zoeken naar cafe de vulling breda

Home
cafe de vulling breda
Cafe Vulling, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Cafe Vulling, Breda. Restaurants in Breda. 100 van 275 Restaurants in Breda. Grote Markt 16, 4811 XR, Breda, Nederland. Alle fotos 15. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart.
stuntstep
Café Vulling Breda Drinken, eten live sports.
Café Vulling is een gemoedelijk en gezellig bruin café midden op de Grote markt van Breda. Door de uitstekende ligging is het zeker in het terras seizoen een moeite waard om te bezoeken. Bij Café Vulling vind je een zeer gevarieerd publiek, van jong tot oud. Mede door dit publiek is de sfeer altijd uitstekend, zoals het hoort te zijn in een bruin café. Geen bediening en dat scheelt in de prijzen. Geen bediening dat scheelt in de prijzen. Bij koffie en thee ontvangt u een muntje waarmee u een gratis refill kunt halen. Ontdek het concept. Wij zenden live sport uit. Wij zenden sport live uit op groot scherm. Van voetbal tot formule 1. Café Vulling heeft het. Vertel me meer. Poolen, Tafelvoetbal, Darts meer. Alle traditionele café spellen zijn te spelen bij café Vulling. Van poolen tot darten, tegen een klein prijsje. Bekijk onze games. Met je Kneak pas krijg je korting. Ben jij student? Met je Kneak pas geniet je bij cafe Vulling van verschillende kortingen.
tv gids weekoverzicht online
Café Vulling indebuurt Breda.
Café Vulling is een gemoedelijk en gezellig bruin café midden op de Grote markt van Breda. Door de uitstekende ligging is het zeker in het terras seizoen een moeite waard om te bezoeken. Bij Café Vulling vind je een zeer gevarieerd publiek, van jong tot oud.
spaar
Vulling in Breda Eet.nu.
Café Vulling werd bij ons al snel Café Vullis. De volgende keer gaan we naar de buren. Eten drinken 2. Prijs / kwaliteit 2. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Breda.
Vulling Stappen Shoppen Breda.
Musea, theaters podia. Grote Markt 16, Breda. 4 / 5. Café Vulling is een gezellig bruin café midden op de Grote Markt. Door de uitstekende ligging is het zeker het bezoeken waard. Je vindt er een zeer gemêleerd publiek, van jong tot oud.
Café Vulling Startpagina Facebook.
Plaatsen Breda Cafe Café Vulling. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt. Marysia van Son. 14 mei 2018. Lekker terras op de hoek van de grote markt in breda.

Contacteer ons