Zoeken naar cafe havermarkt breda

Home
cafe havermarkt breda
dineren-restaurant-havermarkt-breda Café Corenmaet.
radiatorombouw
Home Café Corenmaet.
De Corenmaet, een eetcafé met een heerlijke kaart en een super service. Gelegen aan de Havermarkt, of wel het gezelligste plein met de meeste zon van Breda. Je kunt bij ons terecht voor een mals stukje vlees, een lekker visje of een van onze bekende salades!
oranje casino
Café Havermarkt Breda Café Suikerkist Breda.
Dit kan vanaf 6 personen via info@suikerkist.nl of via 076 303 1141. Dan zorgen wij dat we een mooi plekje voor je vrijhouden. Overige eet en drink suggesties.: Lunchen Havermarkt Breda Gin bar Breda Lunchcafé centrum Breda Lunchcafé Breda Restaurant Havermarkt Breda.
seo specialist
Brand in Café Bruxelles in Breda veroorzaakt door kortsluiting in frietpan Omroep Brabant.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision. Deel op Twitter Deel op Facebook Deel op Whatsapp. Brand in Café Bruxelles in Breda veroorzaakt door kortsluiting in frietpan. BREDA Aan de achterkant van café Bruxelles op de Havermarkt in Breda heeft donderdagavond brand gewoed.
Eetcafé Havermarkt Breda Café Suikerkist Breda.
Suikerkist is hét eetcafé op de Havermarkt in Breda om lekker te kunnen eten. Sfeervol en gezellig eetcafé op de Havermarkt in Breda. Suikerkist is het ideale eetcafé op de Havermarkt in Breda om gezellig te lunchen, borrelen of dineren.
Eetcafé Havermarkt Breda Café Bruxelles.
Wanneer je een gezellig en betaalbaar eetcafé op de Havermarkt van Breda zoekt, dan moet je bij Café Bruxelles zijn. Sluit je dag af in eetcafé op de Havermarkt in Breda. Na het ontdekken van de culturele stad Breda is er niets leuker om je dag af te sluiten met een diner of een borrel in een eetcafé op de Havermarkt.
Alles over Cafés indebuurt Breda.
Nu gesloten 2100: 0400: Havermarkt 8-10. Nu open 1600: 0200: Vismarktstraat 11. Barista Cafe Breda. Nu gesloten 1000: 1800: Grote Markt 10-12. Nu open 1400: 2200: Boschstraat 174. Biercafé de Huiskamer. Vandaag gesloten Haagweg 375. Nu open 1700: 2300: Haven 21A.
Cafe de kroeg 5.169 foto's' 80 recensies Café havermarkt 12, 4811wg Breda.
1.679 personen vinden dit leuk. 1.629 mensen volgen dit. Info Alles bekijken. havermarkt 12 4851, km. Geeft doorgaans antwoord binnen één dag. Contact Cafe de kroeg on Messenger. NHTV Academy of Hotel and Facility Management. Hoger onderwijs en universiteit. Cafés in Breda.

Contacteer ons