Zoeken naar cafe het ginneken breda

Home
cafe het ginneken breda
Café t Ginneken.
Op zaterdagavonden is er de unieke gelegenheid om het gehele café te gebruiken voor feest of partij vanaf 70 tot 180 personen. Er zijn verschillende clubjes en verenigingen die thuis zijn in het café. Café t Ginneken Ginnekenweg 247 4835NB Breda 0765651284 meer informatie.
ombouwen
Ginneken Stappen Shoppen Breda.
Na het winkelen zijn er genoeg restaurants en cafés om de dag goed af te sluiten. Regelmatig vinden er festivals plaats in het Ginneken zoals: De Wielerronde van het Ginneken en het Zomer en Winterfestival. Het middelpunt van het Ginneken Ginnekenmarkt is een centraal pleintje in het Ginneken in het zuiden van Breda.
google advertentie
Cafe het Ginneken Startpagina Facebook.
Je bent hier naartoe geleid vanaf de niet-officiële pagina: Cafe Het Ginneken. Bekijk meer van Cafe het Ginneken op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Cafe het Ginneken op Facebook. Nieuw account maken. Cafe het Ginneken. Buurtkroeg in Breda.
wasmachine
Cafe Moeke Ginneken, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De kaart is behoorlijk divers. Een erg leuke inrichting maakt het plaatje compleet. Bedank Rob P. 1 2 3 4 5 6 10. Lijst wordt bijgewerkt. In de omgeving. Hotels in de buurt Alle 16 hotels in Breda bekijken. Golden Tulip Mastbosch Hotel Breda. op 099, km afstand. Golden Tulip Keyser Breda. op 203, km afstand. Amrath Hotel Brabant. op 206, km afstand. Hotel Nassau Breda, Autograph Collection. op 232, km afstand. Restaurants in de buurt. op 08, km afstand. Salon de Provence. op 066, km afstand. op 057, km afstand. op 003, km afstand. Attracties in de buurt. Maré Pâtisserie Chocolaterie. op 176, km afstand. op 001, km afstand. Holland Casino Breda. op 223, km afstand. op 056, km afstand. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Cafe Moeke Ginneken.
Café Oncle Jean Het Ginneken Breda.
Achter het monumentale pand ligt een flinke Franse tuin met een groot terras, jeu de boules banen, een buitenkamer en een ruim opgezette speeltuin. Terwijl u ontspannen met uw gezelschap op het terras zit, maken de kinderen plezier in de zandbak, op de trampoline of spelen ze met de overige speeltoestellen. Ginnekenweg 338, 4835 NM Breda.
Ons cafe.
Café het Ginneken heeft speciaal voor rokers een prachtige rookkamer gemaakt compleet met openhaard! Ook bij feesten en partijen kan er in onze rookkamer worden gerookt. Café het Ginneken heeft in zijn 8 jarig bestaan al een aardige klantenkring opgebouwd.
cafés in Ginneken Oozo.nl.
is gevestigd op Ginnekenweg 334 te Breda en is actief in de branche Cafés. Breda Breda Zuid-Oost Ginneken 4835NM. Café Het Ginneken. Opgericht in maart 2013. De onderneming Café Het Ginneken is gevestigd op Ginnekenweg 247 te Breda en is actief in de branche Cafés.
Moeke Ginneken: Moeke Ginneken.
4835 JC Breda. 31 076 560 7020. Wij zijn iedere dag geopend vanaf 10.00 uur. Bij Moeke bent u altijd welkom. Reserveren kan alleen voor groepen van 6 personen of groter. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact op. Onder de 6 personen kunt u gewoon binnenlopen. Bij een volle bezetting kunt u even plaats nemen aan de hoge tafels of aan de bar. Wij houden voor u de tafels die vrijkomen in de gaten, terwijl u alvast geniet van een heerlijk aperitief. Wij maken gebruik van cookies voor het optimaal functioneren van onze website.

Contacteer ons