Op zoek naar het cafe van wervershoof?

Home
het cafe van wervershoof
Fietscafe Het Café van Wervershoof in Wervershoof Noord-Holland. Route.nl. Route.nl. Falk. Home pagina. Route.nl. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
De menukaart van Het Café van Wervershoof staat vol simpele, maar lekkere gerechten die je voorzien van voldoende energie om er weer even tegenaan te kunnen en dat alles voor een vriendelijk prijsje. Ook aan de kinderen is gedacht met kindvriendelijke gerechten zoals poffertjes en patat.
wifi kpn
Het Cafe van Wervershoof.
Frisse aromas van limoen bloesem, appels, licht tropisch fruit en mineraal. Vol van smaak, tropisch, sappig en verfrissende licht zure afdronk. Dit is wie we zijn. HET CAFE NIEUWS IN JE MAILBOX. Hèt Café van Wervershoof. Dorpsstraat 76, 1693 AH WERVERSHOOF.
Bureaustoel
Cafes in Wervershoof: Het Café van Wervershoof Uitagenda Uitgids.
Ook de daghap op vrijdag en zondag, live muziek en diverse andere evenementen zijn meer dan de moeite waard. Tevens is er een oplaadpunt voor electrische fietsen. Cafes in Wervershoof: Het Café van Wervershoof, Dorpsstraat 76, 1693 AH Wervershoof Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Wervershoof. Cafe de Hoek. Evenementen van Het Café van Wervershoof.
spaar
Hèt Café van Wervershoof wijzigt openingstijden Binding.
Buitenconcert op het Raadhuisplein. Home Nieuws Hèt Café van Wervershoof wijzigt openingstijden. Hèt Café van Wervershoof wijzigt openingstijden. 15 november 2017. Fotografie: Richard de Beer. Sinds december 2015 is Hèt Café van Wervershoof dagelijks geopend voor publiek. Koffie, Mams Appeltaart, Daghap, Live muziek, Zondagmiddagborrel, Comedyshow en vele andere evenementen passeren wekelijks de revue en dit blijft natuurlijk zo!
Home Quicksilver Bar.
Wat we hebben we er weer van genoten! Nieuws Lees meer. We verbouwen de tent. Quick 2.0 is een feit! We hebben het café nieuw ingeblazen. De bar is vernieuwd en verkleind, waardoor er meer ruimte ontstaat voor de gasten. Binnen biedt de Quicksilver Bar nu ruimte voor circa 100 personen. Kom naar Dorpsstraat 172, 1693 AK Wervershoof Bel of app 06 189 407 88 Mail info@quicksilverbar.nl.
Hèt Café van Wervershoof Uit in Westfriesland.
Zondag: 12.00 00.00. De gezusters Paulien en Antoinet Zwan en Joost Buis vormen het team van Hèt Café van Wervershoof. De naam is een verwijzing naar The Pub zoals het cafe vanaf midden jaren 80 tot aan de eerste jaren in de nieuwe eeuw heette.

Contacteer ons