Zoeken naar rijksmuseum cafe

Home
rijksmuseum cafe
The Café General information Rijksmuseum.
The Café is is situated in the Atrium above the Rijksmuseum Shop. For a cup of coffee you can also go to one of the espresso bars in the museum or in summertime the garden house in the Rijksmuseum gardens.
kattenbak kopen
Rijksmuseum Amsterdam opent Groot Café Outofhome shops.
In het atrium, het hart van het Rijksmuseum, biedt het Groot Café museumbezoekers een breed assortiment alcoholische dranken, frisdranken, broodjes, snacks en koffie met Nederlandse signatuur. Het Rijksmuseum in Amsterdam wordt zaterdag 13 april officieel geopend door koningin Beatrix, maar gisteren mocht de internationale pers alvast een kijkje nemen.
student melanchthon
Rijksmuseum Twenthe.
Rijksmuseum Twenthe De Museumfabriek Aanmelden. Plan uw bezoek. Winkel en Café Binnenhof. Het café van RMT. Het Museumcafé is gesitueerd in de aanbouw van architect Ben van Berkel uit 1994-1996 en is vernieuwd in 2012. Bij mooi weer is het heerlijk toeven op het terras onder de bomen in de aangrenzende binnentuin.
skeelers
Rijksmuseum Café 75 foto's' 42 reviews Cafés Museumstraat 1, Museumkwartier, Amsterdam, Noord-Holland Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Ontdek meer bedrijven in de categorie Cafés in de buurt van Rijksmuseum Café. Verken je buurt. Werk je bij Rijksmuseum Café? Claim je bedrijf. Claim je gratis bedrijfspagina om wijzigingen direct te publiceren. Claim dit bedrijf. Mensen vonden Rijksmuseum Café door te zoeken naar.
Rijksmuseum Café, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Telefoonnummer: 31 20 674 7040. Het Rijksmuseum Café is gesitueerd in het Atrium van het museum en biedt gasten uitzicht op de centrale binnenplaats. Bezoekers kunnen genieten van een assortiment van zoete en zoute Nederlandse patisserie, soepen, broodjes en salades.
Cobra Cafe.
Over Cobra Cafe. Wij zijn elke dag geopend vanaf 0930: Bel ons 31 20 47 00 111. Cobra Café op het Museumplein. Geniet op onze terassen van de levendige stad! Welkom bij Cobra Café, een modern ingericht lunchcafé met een gevarieerde internationale ontbijt, lunch en borrelkaart.
Groot Cafe at Rijksmuseum Very Nice Review of Rijksmuseum Cafe, Amsterdam, The Netherlands TripAdvisor.
Things to do. Best of 2018. Log in Join. Groot Cafe at Rijksmuseum Very Nice Rijksmuseum Cafe. North Holland Province. Groot Cafe at Rijksmuseum Very Nice. Review of Rijksmuseum Cafe. Museumstraat 1, 1071 XX Amsterdam, The Netherlands Museum Quarter Museumkwartier.
Het Café Praktische informatie Rijksmuseum.
Het Rijksmuseum beschikt over een café en drie espressobars. Even bijkomen in het museum? Het Café is dagelijks van 9 tot 18 uur geopend voor zowel museumbezoekers als gasten zonder entreeticket. Geniet van een kop koffie of thee met een gebakje, een heerlijke lunch of een ouderwetse bitterbal voor bij de borrel.

Contacteer ons