Zoeken naar cafe beyerd breda

Home
cafe beyerd breda
De Beyerd en de toekomst van het bruine café.
BREDA Het bruine café verdwijnt uit het straatbeeld. En dat is jammer, vinden Piet, Orson en Mikel de Jongh. Samen staan ze deze vrijdag 100 jaar achter de bar bij misschien wel het bekendste bruine café van Breda: De Beyerd.
arboarts bedrijfsarts
Café Restaurant Brouwerij de Beyerd Een website over gastvrijheid, bier en gastronomie.
Beyerd Biergilde Breda. Bezoek het café. Bezoek het restaurant. Bezoek de brouwerij. BIERCAFE DE BEYERD. Dit is me een café zeg! Een uitspraak van een jurylid dat de Beyerd bezocht voor de Café Top 100-verkiezing 2010. Voor de tweede keer eindigt de Beyerd in deze verkiezing op nummer 1.
google advertentie
De Beyerd, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Verrassende uitstekende gerechten. Cafe de Beyerd heeft mij al vele malen mogen begroeten, maar in hun restaurant was ik nog nooit geweest. Mooie gelegenheid om het samen met mijn dochter te verkennen voordat we naar de film gaan. Over het roemruchte cafe ga ik het hier niet hebben. 26 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Back to the sixties. Waanzinnig leuk café om gezellig met vrienden mag ook alleen of met familie een drankje en klein borrelhapje te nuttigen. Fijne sfeer, veel publiek en een uitstekende en vriendelijke bediening. Ben je in Breda dan is dit café zeker een bezoek waard.
wasmachine
Café Restaurant Brouwerij De Beyerd Startpagina Facebook.
Plaatsen Breda Bar Café Restaurant Brouwerij De Beyerd. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt. 7 januari 2018. Eén van de beste en oudste café's' van Breda. Altijd druk en gezellig. En aardige bediening. Maar zelf een biertje aan de bar halen kan natuurlijk ook. Sinds een aantal jaren aan de achterkant uitgebre id met een restaurant en een brouwerij. Een absolute must voor iedereen die in Breda woont of Breda bezoekt. 18 februari 2018. Mooi authentiek brouwerij / cafe met een ontzettend mooi assortimen t aan bieren.
Café Top 100 2016 nr.70: De Beyerd, Breda Misset Horeca.
Café Top 100 2016 nr.70: De Beyerd, Breda. Een café met statuur. Ga maar na, tweevoudig winnaar van de Café Top 100-titel. De huidige positie zal de eigenaren een beetje tegenvallen. Cafe top 100. Op zoek naar een verklaring duiken we de juryrapporten in en concluderen dat vooral het puntje uitstraling voor verbetering vatbaar is.
Op zoek naar het succes van Café De Beyerd.
De Beyerd heeft zijn naam te danken aan het cultureel centrum De Beyerd, die naast het café gevestigd was. Al sinds het begin van het bestaan importeerde oud-eigenaar Piet de Jongh speciaalbiertjes uit België naar Breda. Hij wordt daarom ook de pionier van het speciaalbier genoemd.

Contacteer ons