Resultaten voor cafe de beyerd breda

Home
cafe de beyerd breda
De Beyerd en de toekomst van het bruine café.
Samen staan ze deze vrijdag 100 jaar achter de bar bij misschien wel het bekendste bruine café van Breda: De Beyerd. Terwijl Mikel, sinds 1 september 1992 samen met zijn broer Orson ieder voor 475, procent eigenaar van het café, zijn verhaal vertelt aan een van de met een kleedje bedekte tafeltjes, groet een vaste gaste de cafébaas.
bbq vergelijken
Café Restaurant Brouwerij de Beyerd Een website over gastvrijheid, bier en gastronomie.
Waar in 1628 aan de Boschstraat brouwerij De" Drie Hoefijzers" werd opgericht, is een kleine 400 jaar later het brouwersambacht terug in de straat. Drie" Hoefijzers Klassiek" is dan ook het eerste bier dat hier gebrouwen wordt. De Beyerd Short Doc, geproduceerd door Nick Stuy. Het bierbrouwproces zeer goed uitgelegd! De geschiedenis van Breda!
VPN
Café Restaurant Brouwerij De Beyerd Startpagina Facebook.
Plaatsen Breda Bar Café Restaurant Brouwerij De Beyerd. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt. 7 januari 2018. Eén van de beste en oudste café's' van Breda. Altijd druk en gezellig. En aardige bediening. Maar zelf een biertje aan de bar halen kan natuurlijk ook. Sinds een aantal jaren aan de achterkant uitgebre id met een restaurant en een brouwerij. Een absolute must voor iedereen die in Breda woont of Breda bezoekt. 18 februari 2018. Mooi authentiek brouwerij / cafe met een ontzettend mooi assortimen t aan bieren.
adwords
de Beyerd Stappen Shoppen Breda.
Boschstraat 26, 4811GH Breda. cafe: 07656214265 restaurant: 0765220222. BIERKAART: UIT EIGEN BROUWERIJ. klassiek 5% alc. Dirk urtyp pilsener. Beyerd hefe weisse. 12 juni 15x Hotspots voor een High Beer! 24 mei Te doen in Breda: de week van het Nederlandse bier, dansen, voetbal en heel veel food!
Café Top 100 2016 nr.70: De Beyerd, Breda Misset Horeca.
Café Top 100 2016 nr.70: De Beyerd, Breda. Een café met statuur. Ga maar na, tweevoudig winnaar van de Café Top 100-titel. De huidige positie zal de eigenaren een beetje tegenvallen. Cafe top 100. Op zoek naar een verklaring duiken we de juryrapporten in en concluderen dat vooral het puntje uitstraling voor verbetering vatbaar is.
De Beyerd, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Verrassende uitstekende gerechten. Cafe de Beyerd heeft mij al vele malen mogen begroeten, maar in hun restaurant was ik nog nooit geweest. Mooie gelegenheid om het samen met mijn dochter te verkennen voordat we naar de film gaan. Over het roemruchte cafe ga ik het hier niet hebben. 26 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Back to the sixties. Waanzinnig leuk café om gezellig met vrienden mag ook alleen of met familie een drankje en klein borrelhapje te nuttigen. Fijne sfeer, veel publiek en een uitstekende en vriendelijke bediening. Ben je in Breda dan is dit café zeker een bezoek waard.

Contacteer ons