Op zoek naar restaurant breda?

Home
restaurant breda
Dit zijn de 13 beste restaurants in Breda, volgens IENS indebuurt Breda.
Wolfslaardreef 100-102, Breda. Bekijk meer: restaurants en horeca. Vriendelijke bediening en verrassend lekkere gerechten. Afghaans restaurant Kabul krijgt enkel lof op IENS, vandaar ook de mooie 88, die het restaurant krijgt. Restaurant Kabul restaurants en horeca. nu gesloten 1700: 2200.:
taxi breda
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
taxi breda
Restaurant Breda Wolfslaar Restaurant Breda, Noord Brabant.
Bijzondere wijze bereid, mooi gepresenteerd en met een glimlach geserveerd. Ons sfeervolle, modern ingerichte restaurant Breda is de ideale plek voor uw privé of zakelijke diner in Breda. Ieder bord is een schilderij, een lust voor het oog, en nog lekkerder dan het oogt.
trouwlocatie breda
Dit zijn de 12 beste restaurants in Breda, volgens IENS indebuurt Breda.
Bekijk meer: restaurants en horeca. Vriendelijke bediening en verrassend lekkere gerechten. Afghaans restaurant Kabul krijgt enkel lof op IENS, vandaar ook de mooie 88, die het restaurant krijgt. Restaurant Kabul restaurants en horeca. nu open 1700: 2200.: Haagweg 12, Breda.
taxi breda
De 10 beste restaurants in Breda TripAdvisor.
Brabantse ontbijtgezelligheid op e 10/07/2018. 26 van 276 Restaurants in Breda. Japans Vis en zeevruchten Sushi Aziatisch Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Ruime keus ook aan vega opties 06/07/2018. Mooi sfeervol restaurant 01/04/2018. 27 van 276 Restaurants in Breda.
taxi breda
Restaurant Red Apple Breda Voor een vaste prijs geniet u van zoveel gerechten als u wilt.
Restaurant Red Apple. Lekker uit eten bij restaurant Red Apple in Breda. Ons restaurant heeft een internationale keuken met een grote verscheidenheid aan gerechten; van mediterraans tot Aziatisch. Perfect voor een gezellig familiediner, voor iedereen staat wel wat lekkers op de kaart.
taxi breda
14x Restaurants Breda! Ontbijt, lunch, borrel en diner ELLE Eten.
Ga dan voor het andere uiterste. Restaurant Wolfslaar, het enige sterrenrestaurant van Breda, bevindt zich op een prachtig landgoed net buiten de stad. Al sinds 2005 houdt het restaurant, dat gevestigd is in een oud koetshuis, vast aan zijn Michelinster.
taxi breda
Blini Visrestaurant Breda.
Graag vooraf reserveren. Bij ieder gerecht kunnen wij een bijpassend glaasje wijn serveren of een bob-arrangement. Graag vooraf reserveren. Half augustus openen wij ons nieuwe Grand Cafe Restaurant de Veestallen in de Belcrum. Meer info: www.de-veestallen.nl. Drop Images Here. 4835 ND Breda.
taxi breda

Contacteer ons